Wrap Stars – Spandexin teippauskilpailu 

Wrap Stars – Spandexin teippauskilpailu 

Mikäli olet toteuttanut luovia ja näyttäviä sisustus-, lasinsomistus- tai ajoneuvoteippausprojekteja 3M:n kalvoilla vuoden 2021 ja 2022 aikana, niin tämä kilpailu on sinulle! 

Osallistu kilpailuun lähettämällä meille valokuvia ja/tai videoita toteuttamistasi teippaustöistä ja täyttämällä alla oleva lomake. Parhaat työt palkitaan ja voit voittaa 1000 € (1. palkinto) tai 500 € (2. ja 3. palkinto). 

 
Kilpailun säännöt ovat yksinkertaiset: 

  • Ajoneuvojen osittaiset teippaukset tai yliteippaukset (veneet, autot, kuorma-autot jne.)  
  • Erilaiset sisustus- tai lasinsomistusteippaukset 3M DI-NOC tai 3M Fasara -kalvoilla 
  • Projektissa käytetyt 3M kalvot tulee olla ostettu Spandexilta Suomesta.   
  • Kaikki kilpailutyöt tulee lähettää 11.12.2022 mennessä 
  • Luovimmat ja hienoimmat projektit voittavat 
  • Teippaukset on tehty käyttämällä vähintään yhtä seuraavista 3M-kalvoista: 

 
3M™ Wrap Film sarja 1080, 3M™ Wrap Film Series 2080, 3M™ Series IJ180, 3M™ Series IJ280, 3M™ Series IJ480, 3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes, 3M™ DI-NOC™ Whiteboard films, 3M™ Dichroic Glass Finish DF-PA Film, 3M™ Fasara™ Glass Finishes, 3M™ Crystal frosted/dusted 5525 tai 7725 -sarjat, 3M™ Scotchcal™ Clear View Graphic Film 

 
Sisustus-/tilauudistustöihin toivomme saavamme ‘ennen’ ja ‘jälkeen’ kuvia.  

Suurin osa kilpailuun lähetetyistä kuvista jaetaan Spandexin sosiaalisen median kanavissa, joten työsi saa näkyvyyttä somessa, vaikka et voittaisikaan! 

Jos jaat julkaisusi sosiaalisen median kanavissa, muista merkitä meidät ja käyttää hashtageja! #WrapStars #WrapStars2022 #Spandex #3M #Spandexfinland

* Palkintosumma jaetaan Spandexin hyvityslaskuna, jolla voidaan tilata 3M-tuotteita. 

3M:n ja Spandexin tuomaristo valitsee voittajat. Voittajat julkistetaan 19. joulukuuta 2022 sosiaalisessa mediassa ja voittajiin otetaan yhteyttä puhelimitse. Kilpailun säännöt ja ehdot ovat voimassa. 

Täyttämällä alla olevan lomakkeen pääset osallistumaan teippaustyölläsi kilpailuun. Yritys voi ilmoittaa yhden tai useamman työn kilpailuun, mutta ao. lomake tulee täyttää jokaiselle työlle erikseen, jotta niitä voidaan käsitellä erillisinä kilpailutöinä.