Wrap Stars – Spandexin teippauskilpailu 

WrapStars-kilpailun säännöt 

Yhteenveto kilpailun säännöistä 

Kilpailu päättyy 11. joulukuuta 2022. Kilpailuun voivat osallistua Spandexin (Spandex Finland Oy) asiakkaat, jotka ovat ostaneet kilpailuun hyväksyttyjä 3M:n kalvoja Spandexista ja toteuttaneet niillä teippauksia ajoneuvoihin (ml. veneet, lentokoneet, junat, autot) tai tilauudistusprojekteihin (ml. seinät, huonekalut, lasipinnat, lattiat jne.). Osallistuminen kilpailuun tapahtuu lataamalla valokuva(t) ja täyttämällä kilpailun ilmoittautumislomake Spandexin sivuilla. 

Vuonna 2021 tai 2022 valmistuneet työt/projektit hyväksytään kilpailuun. Ensimmäinen palkinto on 1000 € ja kaksi seuraavaa palkintoa 500 €. Kilpailun voittajat saavat palkintosumman käytettäväkseen Spandexin hyvityslaskuna, joka tulee käyttää 3M-tuotteisiin. Jokaisessa maassa on yksi 1. palkinnon voittaja ja kaksi 2. palkinnon voittajaa. 3M:n ja Spandexin tuomaristo valitsee kunkin maan voittajat. Katso lisätietoja *Kilpailun säännöistä* alta. Spandex on kilpailun järjestäjä ja 3M toimii sponsorina, joka jakaa palkintosummat ja osallistuu kilpailutöiden arvosteluun. Ennen vuotta 2021 toteutetut teippaustyöt/-projektit, joilla on jo aiemmin osallistuttu Lockdown Legends (2020) tai Inspired Interiors (2021) -kilpailuun, eivät kelpaa tähän kilpailuun, mutta voimme jakaa niiden kuvia sosiaalisessa mediassa. 

 

Kilpailun säännöt ja ehdot 

  1. Kilpailun järjestää Spandex (”Järjestäjä”) ja rahoittaa 3M (”Sponsori). Kilpailuun osallistuvat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä ja ehtoja. 
  2. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat vähintään 18-vuotiaat henkilöt, lukuun ottamatta Spandexin ja 3M:n työntekijöitä, heidän perheenjäseniään tai muita, jotka ovat ammatillisesti yhteydessä tähän kilpailuun.  
  3. Kilpailu alkaa lokakuussa 2022 ja päättyy 11. joulukuuta 2022.  
  4. Voittajat valitaan ja ilmoitetaan 19. joulukuuta 2022, ja voittajien nimet paljastetaan sosiaalisen median kanavissa. Voittajiin otetaan yhteyttä erikseen.  
  5. Kilpailuun osallistutaan Spandexin nettisivuilla. Osallistujat täyttävät lomakkeessa pyydetyt tiedot ja liittävät mukaan kuvan ja/tai videoita projektista, joka täyttää kilpailun ehdot. Voittajat valitsee tuomaristo, joka koostuu Spandexin maajohtajasta sekä 3M:n asiakkuuspäälliköstä ja liiketoimintapäälliköstä. Arviointikriteerit perustuvat teippaustyön luovuuteen ja vaativuuteen sekä ammattimaisesti toteutettuun lopputulokseen. Kilpailutöiksi sopivat sekä erilaisten ajoneuvojen teippaukset ja yliteippaukset (esim. veneet, lentokoneet, junat ja autot) että sisä-/ulkotilojen teippaukset sisustus-/lasinsomistuskalvoilla (esim. seinät, huonekalut, lasipinnat ja lattiat jne.).  
  6. Kaikissa kilpailuun osallistuvissa töissä tulee käyttää vähintään yhtä Spandexista ostettua seuraavaa materiaalia: 3M™ Car Wrap films 1080, 3M™ Car Wrap films 2080, 3M™ Premium Digital film IJ180, 3M™ Premium Digital film IJ280, 3M™ Premium Digital film IJ480, 3M™ DI-NOC™ -sisustuskalvot (pois lukien DI-NOC exterior), 3M™ Dichroic Films, 3M™ FASARA™ lasinsomistuskalvot, 3M™ Crystal frosted/dusted 5525 tai 7725-sarjat, 3M™ DI-NOC™ Whiteboard films, 3M™ Scotchcal™ Clear View 8150. 
  7. Kilpailuun osallistuvan yrityksen tulee ilmoittautua kilpailuun itse. Osallistujat, jotka eivät anna oikeita tietoja tai jotka tekevät ilmoituksen jonkun toisen puolesta, eivät ole oikeutettuja osallistumaan kilpailuun. 
  8. Palkintosumma jaetaan voittajayritykselle Spandexin hyvityslaskuna, jolloin asiakas voi tilata voittamallaan palkintosummalla 3M-tuotteita Spandexista. Palkintoa ei voi vaihtaa kokonaan eikä osittain käteiseksi eikä muuksi palkintovaihtoehdoksi.  
  9. Osallistumalla kilpailuun annat Spandexille ja 3M:lle oikeuden käyttää kilpailuun lähettämiäsi valokuvia/videoita markkinointitarkoituksiin ilman erillisiä kustannuksia. Spandex-yritykset ja 3M voivat käyttää kilpailuun lähetettyjä kuvia markkinointitarkoituksiin myös kilpailuajan jälkeen, eikä niiden yhteydessä aina tarvitse mainita kilpailuun osallistunutta asiakasyritystä.   
  10. Kilpailuun osallistumisen ehtona on, että palkinnon voittavat yritykset suostuvat kohtuulliseen julkisuuteen ilman erillisiä kustannuksia kilpailun järjestäjälle ja sponsorille, joilla on oikeus julkistaa eri maiden voittajien nimet, yritykset, maa sekä kilpailuun lähetetyt kuvat. 
  11. Kilpailun järjestäjät pidättävät oikeuden oman harkintansa mukaan hylätä osallistujat, joiden todetaan väärinkäyttäneen tai häirinneen kilpailua, tai toimivan millään sellaisella tavalla, jonka järjestäjät katsovat rikkoneen kilpailun sääntöjä tai ehtoja. Kilpailusääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä. 
  12. Ellei sovellettava laki toisin määrää, Järjestäjä ja Sponsori eivät ota vastuuta kadonneista, myöhästyneistä, vahingoittuneista, vioittuneista tai väärin kohdistetuista tiedoista tai vaatimuksista, eikä Järjestäjä ole vastuussa viivästyneestä tai virheellisestä viestinnästä (sähköposti tai muu), paitsi jos järjestäjällä tai heidän edustajillaan on tahallinen tarkoitus.  
  13. Osallistumalla kilpailuun osallistuja antaa suostumuksen ilmoittautumislomakkeella antamiensa henkilötietojen käyttöön kilpailun hallinnointia ja kilpailua koskevaa viestintää varten.  
  14. Varmistaaksemme reilun ja rehdin kilpailun kaikille osallistujille kilpailun Järjestäjä ja Sponsori eivät osallistu keskusteluihin tämän kilpailun järjestämisestä julkisesti, mutta vastaavat kysymyksiin osoitteessa marketingcommunications@spandex.com. Osallistujat, jotka lähettävät tai joiden katsotaan lähettävän epäasiallisia, kiusaavia tai häiritseviä kommentteja Järjestäjän tai Sponsorin sosiaalisen median kanaviin tai muualle kilpailun aikana, hylätään kilpailusta ja epäasialliset kommentit poistetaan. 
  15. Tähän kilpailuun sovelletaan kunkin osallistujan maan lakeja. 
  16. Kilpailuun liittyviä henkilötietoja käsiteltäessä noudatetaan tietosuojalainsäädännön mukaisia tietosuojaperiaatteita. Kysymykset asiaan liittyen voi lähettää osoitteeseen: marketingcommunications@spandex.com. 

Säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.  

Kilpailun Sponsori: Suomen 3M Oy, Keilaranta 6, PL 600, 02151 Espoo 

Kilpailun Järjestäjä: Spandex Finland Oy, Jusslansuora 15, 04360 Tuusula, Finland 

Spandex Headquarters, Aegertweg 4, 8305 Dietlikon, Switzerland